Landsforeningen til Forebyggelse af Kræft

  • Forside
  • Nyheder-2
  • Forebyggelse
    • Hvorfor får vi kræft?
      • Gener
      • Kost
        • Generelt om kost
        • Om vegetarisk kost
        • Madplaner
        • Vitaminer, mineraler og krydderier
      • Livsstil
        • Rygning
        • Hash – cannabis
        • Motion
        • Solbadning
        • Kræftfremkaldende stoffer
      • Ægte helbredelse: Sindet
        • Tanker
        • Følelser
        • Meditation
  • HPV-vaccinationer
  • Læsestof
    • Bøger
    • Pjecer
    • Forebyg Kræft – Solbladet
    • Personlige beretninger
  • Links
  • Foreningen
    • Introduktion og formål
    • Stiftelse
    • Medlem af
    • Meld dig ind
    • Vedtægter
    • Bestyrelsen
      • BESTYRELSENS SIDE 2
        • BESTYRELSENS SIDE 2
  • Kontakt Os

Rødt kød sætter kroppen i alarmberedskab

13/02/2015 by Dennis Hvidbjerg

Rødt kød sætter kroppen i alarmberedskab

Rødt kød sætter kroppen i alarmberedskab

Ny forskning viser, at immunforsvaret reagerer voldsomt på sukker i rødt kød. Reaktionen kan resultere i kræft.

Læs mere: http://www.dr.dk/nyheder/udland/2014/12/31/150031.html

 

 

Filed Under: Kost

« KRÆFT – hvad er det, og hvad kan der gøres? Af læge Carsten Vagn-Hansen
Udbredt enighed om, at over 80 pct. af al kræft kan relateres til negative påvirkninger fra miljø og livsstil »

FOREBYG.DK

Forebyg.dk formål er bl.a. at forebygge, afhjælpe og bekæmpe kræft og andre folkesygdomme med holistiske, menneskevenlige, naturmedicinske og andre alternative midler og metoder. Du kan læse mere om os her.
Vi er en frivillig uafhængig organisation. Foreningen påtager intet ansvar for eventuelle skader opstået som følge af artiklerne på hjemmesiden. Hjemmesidens artikler udtrykker forfatterens personlige mening og afspejler ikke nødvendigvis Foreningens synspunkter.

BLIV MEDLEM

Følg os også på Facebook:
https://www.facebook.com/forebyg/

Copyright © 2023 · SimplexWeb.dk

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in